HOT BEE glazurovaný losos na grilu

Budete potřebovat:

  • 2,5 dcl sójové omáčky
  • 3 lžíce HOT BEE
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 2 cm čerstvého zázvoru (jemně nakrájeného)
  • 3 stroužky nastrouhaného česneku
  • 4 plátky lososa

Metličkou smíchejte sójovou omáčku, HOT BEE, citrónovou šťávu, zázvor a česnek dohromady, dokud se ingredience nespojí. Namočte plátky lososa kůží nahoru do takto vzniklé marinády. Nechte marinovat minimálně 10 minut a ideálně půl hodiny.

Pokládejte na rozpálený gril stranou bez kůže dolů, aby se losos zatáhl a nekroutil. Grilujte cca 8 minut z každé strany. Že je losos hotový zaručeně poznáte tak, že začne vypouštět bělmo.

Servírujte se salátem či sezónní zeleninou.